ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСотні автомобілів чекають черги в пункти пропуску на Донбасі

Сотні автомобілів чекають черги в пункти пропуску на Донбасі

На Донбасі сотні автомобілів чекають черги в контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування. В той же час, прикордонники повідомляють про збільшення минулої доби бажаючих перетнути «кордон».

На лінії розмежування в зоні проведення АТО в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в черзі на проїзд чекають тисячі автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

«Минулої доби відмічається певне збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попереднім днем», - йдеться в повідомленні.

Сьогодні вранці на КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення вже очікувало 500 та 200 транспортних засобів відповідно, які прямують на виїзд до неконтрольованої території. В той же час,  черга в зворотному напрямку складала 70 і 150 автомобілів.

Менші черги транспортних засобів спостерігаються на КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове»: відсутня на в’їзд та 20 на виїзд, 70 на в’їзд та 15 на виїзд відповідно. На КПВВ «Станично-Луганське» перебувало 200 пішоходів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд затвердив концепцію реконструкції державного кордону. Зокрема, згідно з текстом відповідного розпорядження Кабміну, планується підвищити рівень облаштування кордону та удосконалити мережу пунктів пропуску.

 
Коментарі (0)