ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Сотні киян залишаються без тепла та гарячої води через старі труби

Сотні киян залишаються без тепла та гарячої води через старі труби

Аварія на тепломережі залишила без гарячої води і тепла мешканців майже 300 будинків у Подільському районі столиці. Також постраждали сотні бюджетних будівель.

Для ліквідації пошкодження, що виникло в результаті зовнішньої корозії трубопроводу магістральних тепломереж діаметром 700 мм по вул. Електриків, 7 4 лютого 2014 року відключено від централізованого опалення та гарячого водопостачання 664 споживача. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Зокрема, централізоване опалення та гаряче водопостачання тимчасово відсутні у 288 житлових будинках, 7 лікувальних закладах, 8 дитячих садочках, 11 школах та 350 відомчих будинках по вул. Андріївській, Борисоглібській, Братській, Воздвиженській, Верхній Вал, Електриків, Волоській.

Подібні випадки найчастіше трапляються через високий рівень зношеності столичних тепломереж: в Києві він складає 60%.

Наразі ведуться роботи з ліквідації наслідків аварії. Пошкодження має бути ліквідоване протягом доби.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», внаслідок пошкоджень на теплових мережах у столиці тимчасово без гарячого водопостачання залишається 18 споживачів. Серед них 15 в Дніпровському, 3 — в Шевченківському районах.

 
Коментарі (1)
Иван Смольный1
04 Лютого 2014 p. 15:42
Ото біда. Тху. Накаркав - http://jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/opaljuvalnomu-sezonu-postavili-ocnku-36234 Ну, одна радість що мороз послабшав.