ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСпоживачам ДТЕК повернули помилково сплачені 28 мільйонів

Споживачам ДТЕК повернули помилково сплачені 28 мільйонів

Компанія "ДТЕК Київські електромережі" перерахувала споживачам електричної енергії 28 млн гривень, які кияни в лютому помилково сплатили старому постачальнику електроенергії

Компанія "ДТЕК Київські електромережі" перерахувала споживачам електричної енергії 28 млн гривень, які кияни в лютому помилково сплатили старому постачальнику електроенергії, раніше компанія повернула споживачам кошти за січень.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Українські Новини.

"Компанія отримала 28 млн грн від попереднього постачальника -" ДТЕК Київські електромережі ", якому за інерцією продовжували платити деякі кияни. Перераховані суми клієнти зможуть побачити в особистому кабінеті, також вони будуть враховані в березневих платіжках за електроенергію", - йдеться в ньому.

Також наголошується, що якщо клієнт випадково заплатив не туди, звертатися в контакт-центр або відвідувати центр обслуговування немає необхідності: питання з перерахуванням коштів необхідно вирішувати через особистий кабінет клієнта.

"У порівнянні з помилковими оплатами січня, можна впевнено говорити про зростання платіжної дисципліни киян, за що ми дякуємо нашим клієнтам і йдемо їм назустріч, розвиваючи додаткові канали зв'язку з постачальником і способи оплати за спожиту електроенергію", - зазначив директор "Київських єнергетіческіх послуг" Віктор Мельников.

 

 
Коментарі (0)