ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСпоживання електроенергії продовжило поступово зростати

Споживання електроенергії продовжило поступово зростати

Попри невелике, але все ж потепління, споживання електроенергії продовжило поступово зростати: вчора вечірній максимум був на 1% вищим
Попри невелике, але все ж потепління,  споживання електроенергії продовжило поступово зростати: вчора вечірній максимум  був на 1% вищим, про це повідомила пресслужба «Укренерго», пише "Україна Комунальна". 
 
Через ворожий обстріл знову зазнала чисельних пошкоджень одна з теплоелектростанцій (ТЕС) у східному регіоні. Без світла та води залишилось сусіднє місто. Попри обстріл, електростанція не припиняла роботу, споживачів вдалося оперативно заживити по резервній схемі. Наразі ТЕС працює. Тривають аварійно-відновлювальні роботи. 
 
Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів. 
 
Експорт здійснюється до Словаччини, Румунії та Молдови в нічні години (добовий мінімум споживання)  загальним обсягом 1 393  МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 253 МВт. 
 

Імпорт електроенергії здійснюється здебільшого в денні години зі Словаччини, Румунії та Молдови. Загальний обсяг 2 921 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 315 МВт.  

 
Коментарі (0)