ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСпоживання електроенергії зросло з початком похолодання

Споживання електроенергії зросло з початком похолодання

Споживання електроенергії зростає, причиною чого є не лише початок робочого тижня, а й суттєве похолодання, повідомила НЕК "Укренерго"

 

Споживання електроенергії зростає, причиною чого є не лише початок робочого тижня, а й суттєве похолодання, повідомила НЕК "Укренерго".

"Отже, в країні зберігається дефіцит потужності, який особливо відчутний у ранкові та вечірні години (піки споживання). Наявний обсяг виробленої електроенергії недостатній для покриття споживання в повному обсязі", – описало ситуацію "Укренерго" у своєму щоденному оновленні в телеграм-каналі.

У компанії попередили про можливість застосування аварійних відключень у разі перевищення доведених операторам систем розподілу (обленерго) лімітів.

За її даними, у Києві, Одеській та Київській областях зберігаються мережеві обмеження.

Зі свого боку, "Запоріжжяобленерго", зокрема, повідомило у фейсбуці, що з 12:00 6 лютого до кінця доби погодинні відключення скасовуються – доведені "Укренерго" ліміти дають змогу пройти добу без обмежень.

За інформацією "Хмельницькобленерго", доведена величина навантажень дає змогу більшу частину доби пройти лише з відключеннями основних черг.

Як повідомлялося, на ніч 6 лютого "Укренерго" не встановлювало лімітів. Аварійні відключення через масштабну аварію в мережі застосовуються в Одесі та Одеській області.

 

 

 
Коментарі (0)