ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняСправно за газ сплачують лише 4 області

Справно за газ сплачують лише 4 області

Не дивлячись на те, що за даними Мінрегіону, усі області мають резерви для забезпечення сталого розрахунку за спожитий газ, повною мірою розрахунки проводять лише у чотирьох регіонах.

Розрахунки за спожитий природний газ стабільно проводять лише чотири області - Чернівецька, Рівненська, Полтавська та Черкаська. Про це заявив заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Колбушкін, - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Це дає всі підстави іншим областям підтягнутися до їхнього рівня», - сказав він.

Юрій Колбушкін також зазначив, що на сьогодні в повній мірі йде договірна кампанія на 2014 рік, крім того, з наступного року для всіх підприємств теплокомуненерго і споживачів газу нововведенням будуть відкриті розподільчі рахунки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Мінрегіоні наполягають на тому, що в кожному регіоні країни є резерви для підвищення рівня розрахунків теплопостачальних підприємств за газ, тому місцеву владу зобов'язали тримати ситуацію на особистому контролі.

За словами очільника Мінрегіону Геннадія Темника, за спожитий обсяг природного газу в жовтні на суму 1,4 млрд грн, теплопостачальні підприємства розрахувалися лише на 300 млн грн.

 
Коментарі (0)