Ліжка у нас з БУКА

Вибір ліжка - непросте завдання. І до цього питання важливо підходити з усією відповідальністю.

Вибір ліжка - непросте завдання. І до цього питання важливо підходити з усією відповідальністю. Для тих, у кого велика вага, і не тільки для них, відмінний вибір - ліжка з бука. Вони відрізняються високою міцністю, подарують кожному комфортний і здоровий сон. Вони довговічні, бук легко реставрується. Ви зможете купити ліжко Львів , ознайомившись з розкішним асортиментом гідних пропозицій в інтернет-магазині Дрiмка. Тут діють вигідні акції, з умовами яких ви зможете ознайомитися у відповідному розділі.

Бук - недорога версія дуба, при цьому він не поступається в міцності і довговічності. І якщо людина - не професіонал, то відрізнити меблі з бука від дуба буде досить важко, особливо, з урахуванням різноманітності відтінків покриттів, здатних імітувати будь-яку деревину. Одним з головних показників автентичності меблів з бука є ненарочітая розкіш і елегантність, при цьому масивність меблів.

З переваг бука як матеріалу для виробництва меблів, слід виділити стійкість до впливів механічного характеру, високі показники щільності, а також набуття гнучкості і легкості після пропарювання. Крім того, тут висока гігроскопічність, що дозволяє встановлювати необроблені предмети обстановки всередині приміщення. Унікальний склад деревини - в буку міститься багато природних складових, корисних для здоров'я. Це лінгін і пентозани, а також гексозани.

Деревина бука не має видимого ядра. Колір меблів в результаті виходить однорідний, без вкраплень. Бук прекрасно вбирає вологу.

Якість ліжка впливає на сон людини, на комфорт під час нього. Купивши міцну і зручну ліжко, ви будете впевнені, що вона довгі роки прослужить вам вірою і правдою.

Бук - твердий сорт деревини, який більш міцний, ніж дуб. Оригінальний малюнок букового зрізу відрізняється від іншої деревини.

Бук безпечний з точки зору екології. Він міцний і довговічний, сприятливо енергетичний вплив. Крім того, варто виділити і привабливість зовнішнього вигляду. Тут не дуже виражений природний візерунок поверхні - реальна деревина бука має рівний стовбур, без сучків. Тон наближений найчастіше до рожевого відтінку, при цьому він може змінюватися, в залежності від того, в якому місці розташовано дерево.

Лакове покриття не змінить колір деревини. Це важливо, якщо ви цінуєте натуральний відтінок деревини в меблів.

 

 

 
Коментарі (0)