ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняСША будуть обережніше з санкціями проти «Північного потоку-2»

США будуть обережніше з санкціями проти «Північного потоку-2»

У Вашингтоні вирішили змінити списку санкцій політику щодо російського Північного потоку-2

 

У Вашингтоні вирішили змінити списку санкцій політику щодо російського Північного потоку-2. Якщо раніше Конгрес готовий був «нарощувати» санкції проти будь-яких компаній, навіть побічно беруть участь в проекті, то тепер «включився режим» вибірковості. Суть його в тому, щоб не погіршити відносини з Берліном.

Як повідомляють поінформовані джерела Bloomberg, влада США вводять нові санкції відносно газопроводу. Але вони торкнуться невелика кількість пов'язаних з Росією організацій. Вашингтон має намір утриматися від введення санкцій проти німецьких підприємств.

Тепер американська адміністрація прагне зупинити будівництво Північного потоку-2, але не викликаючи антагонізму (непримиренного протиріччя) у Німеччині.

Доповідь про додаткові санкції представлять вже сьогодні.

У зв'язку з ліквідацією складу повний розпродаж! Cандалі ECCO

Оскільки «Північний потік-2» давно став геополітичним проектом, багато політиків намагаються цю карту розіграти. Так, незважаючи на недавнє звернення Франції з приводу зупинки проекту, президент Макрон заявив, що розділяє точку зору канцлера Меркель в питанні газопроводу, а вона-то «за». При цьому Bloomberg на початку лютого опублікував статтю, в якій розклав по поличках »найближчу перспективу і плани політиків. І тут не все так райдужно для Кремля.

 

 

 
Коментарі (0)