ГоловнаНовини ЖКГТранспортСША може профінансувати відновлення інфраструктури Донбасу

США може профінансувати відновлення інфраструктури Донбасу

США готові надати фінансову підтримку на відбудову інфраструктури Донбасу. Крім цього, можлива співпраця і у сферах розвитку інших транспортних галузей в Україні.

Сполучені Штати Америки готові надати Україні фінансову підтримку щодо відновлення інфраструктури на Донбасі, яка постраждала внаслідок бойових дій. Про це під час зустрічі з Міністром інфраструктури України заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєтт, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Крім цього, Америка планує підтримати й інші проекти з розвитку транспортної галузі.

«Джеффрі Пайєтт запевнив українську сторону у готовності США надавати фінансову та технічну допомогу на проекти з відновлення інфраструктури на Сході, а також на розвиток окремих транспортних галузей», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Світовий банк підтвердив свій намір інвестувати 800 млн дол. у проект із розвитку автодорожньої сфери в Україні - ремонт ділянки Полтава-Харків дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський. Завдяки реалізації проекту автотранспортний коридор від Києва до Харкова, який має стратегічне значення для України, буде повністю оновлено.

 
Коментарі (0)