ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняСША ввело санкції компаніям які залучені до будівництва «Північного потоку-2»

США ввело санкції компаніям які залучені до будівництва «Північного потоку-2»

Компанії, залучені до будівництва «Північного потоку-2», муситимуть згорнути роботи протягом найближчого часу або опиняться під санкціями США
Голова правління НАК «Нафтогаз Україна» відреагував на підтримку Сенатом США законопроекту згідно з яким впроваджуються обов'язкові санкції щодо компаній та осіб, які прокладають труби на будівництві «Північного потоку-2» або допомагають це робити.
 
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.
 
Андрій Коболєв подякував друзям в Україні і за кордоном за підтримку санкцій проти газопроводу.
 
«Дякую нашим друзям в Україні і за кордоном за підтримку на цьому шляху. Також дякую команді, які три роки допомогали цій події статися. Ще один важливий крок зроблено. Працюємо далі», - написав він.
 
За санкції проти «Північного потоку-2» проголосували 86 сенаторів.
 
«За законопроект проголосували 86 сенаторів, 8 проголосували проти. Минулого тижня аналогічний законопроект підтримала нижня палата Конгресу США - Палата представників. Там документ підтримали 377 голосами проти 48. Законопроект набирає сили після підписання його президентом Трампом. Очікується, що це відбудеться протягом кількох днів», - написав Коболєв.
 

Компанії, залучені до будівництві «Північного потоку-2», муситимуть згорнути роботи протягом найближчого часу або опиняться під санкціями США. 

 
Коментарі (0)