ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПриміський вокзал Донецька під замком

Приміський вокзал Донецька під замком

Донецька залізниця запевняє, що вокзал «Донецьк» працює і продовжує обслуговувати пасажирів. Однак поряд з цим у місті тимчасово закрито приміський та транзитний вокзали.

Приміський залізничний вокзал Донецька тимчасово припинив роботу. Також у місті на певний час закрито транзитний вокзал. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДП «Донецька залізниця».

«З метою забезпечення безпеки пасажирів і залізничників тимчасово закриті транзитний і приміські вокзали, а також великий конкорс для пасажирів далекого сполучення» - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що пасажири будуть обслуговуватися в центральній будівлі вокзалу станції «Донецьк».

«Вихід до потягів далекого сполучення через перон і підземний перехід з Привокзальної площі або через підземний перехід з вулиці Артемівська. Вихід до потягів приміського сполучення через малий конкорс, вхід на який здійснюється з перрону» - наголошується у повідомленні.

Примітно, вокзал «Донецьк» працює і продовжує обслуговувати пасажирів. «Пасажирські та приміські поїзди курсують згідно з розкладом» - переконують у Донецькій залізниці.

Також зауважується, що з метою забезпечення безпеки пасажирів і залізничників на вокзалі станції «Донецьк» посилені наряди міліції.

Як повідомляла «Україна Комунальна», рух поїздів на ділянці Штерівка-Щотове Донецької залізниці було відновлено вчора.

 
Коментарі (0)