ГоловнаПослугиЖитлоСтоли з натурального дерева для офісу чи квартири в інтернет-магазині LORI

Столи з натурального дерева для офісу чи квартири в інтернет-магазині LORI

Оберіть якісний стіл з дерева від LORI для вашого кабінету чи кухні. Натуральний матеріал, стильний дизайн та вигідна ціна.

Красивий і зручний стіл – окраса кабінету чи дому. Бізнесмени та домовласники потребують меблів, якими можна було б довго користуватися. Якісний стіл з дерева має розміри, щоб за ним зручно розташувалася потрібна кількість людей. У нього має бути вигляд відповідно до дизайну кімнати. Багато фабрик в Україні пропонують різноманітні моделі. Придбавши неякісний виріб, невдовзі на його поверхні власник виявляє подряпини та плями. Модель тьмяніє та ламається. Щоб цього не сталося, варто розглянути асортимент компанії LORI. Тут пропонуються столи з масиву дерева. Це екологічно чистий матеріал, здатний довго служити.

Що можна знайти в інтернет-магазині LORI: асортимент

З-поміж різноманіття меблів – комодів, ліжок, табуретів, корпусних виробів – фабрика виготовляє:

  • журнальні;
  • кухонні;
  • письмові столи.

Можна купити і стільниці. В асортименті є прямокутні, квадратні, овальні та круглі моделі. Вони підходять у кухню, кабінет, столову, вітальню, приймальню. LORI пропонує довгі та короткі столи для великого чи обмеженого за площею приміщення.

Столи з натурального дерева для офісу чи квартири в інтернет-магазині LORI

Чим приваблюють столи LORI?

Фабрика, заснована в Полтаві в 1997 році, понад двадцять років виготовляє меблі тільки з дерева. Природний матеріал має гарний вигляд без оброблення. Якщо вибрати дерев’яний стіл, ціна буде вигідна.

Меблі мають два типи кольорів – темний і світлий. Можна вибрати стіл від золотистого до майже чорного відтінку. Колір залежить від того, з якого сорту дерева зроблено виріб. Для сировини відбирається горіх, дуб, ясен, вільха й інша деревина.

Столи LORI розраховані на скандинавський, класичний, провансальський стиль, а також лофт. Меблі прості на вигляд: у них нема зайвих деталей. Тому виробами легко та зручно користуватися. Вони приваблюють контрастом: у деяких моделей ніжки чорні, а стільниця – світла. Є однотонні моделі.

Чому варто купувати столи з дерева в LORI?

В інтернет-магазині продаються моделі тільки з натуральної сировини. Дерево міцне, якісне, довго служить, не шкодить довкіллю чи людському здоров’ю. В LORI великий вибір столів, які підійдуть для офісу, квартири, приватного будинку, дачі, громадських закладів харчування на кшталт літніх майданчиків, кафе та ресторанів. Ще одна причина звернутися в LORI – вигідна ціна. Інтернет-магазин пропонує вартість, яка підійде для різного бюджету. Можна один раз купити стіл, аби довго користуватися ним і не турбуватися про псування вигляду чи цілісності.

 
Коментарі (0)