ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні автобуси поїдуть за новими маршрутами

Столичні автобуси поїдуть за новими маршрутами

У столиці завтра деякі автобуси та трамваї одного з маршрутів тимчасово змінять схеми руху. У «Київпастрансі» пояснюють, що це зумовлено проведенням у місті проводольчих ярмарків.

У Києві завтра автобуси маршрутів № 101, 101-к та тролейбусів № 34. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Зазначається, що зміни в схемах руху громадського транспорту викликана проведенням продовольчої ярмарки.

На вул. Миколи Закревського на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера рух автобусів маршрутів № 101, 101 к буде організовано так: ст. м. «Петрівка» – просп. Маяковського за діючим маршрутом, далі вул. Драйзера – вул. Закревського, далі – за діючими маршрутами.

На вул. Лайоша Гавро рух тролейбусів маршруту № 34 буде організовано так: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – Московський просп.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одну з вулиць Харкова завтра закриють для транспорту. Обмеження діятимуть добу та зумовлені проведенням ремонту проїжджої частини. У зв'язку з цим внесено зміни і в маршрут міського автобуса

 
Коментарі (0)