Кияни без тепла і гарячої води

У столиці ніяк не налагодиться подача тепла та гаряче водопостачання. Станом на сьогодні без цих комунальних благ залишається 23 споживача.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, станом на сьогоднішній ранок тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 5 споживачів, без гарячого водопостачання (ГВП) — 18. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії «Київенерго».

Всього без ЦО або (та) ГВП залишається 23 споживача (житлових будинків). Серед них 6 в Деснянському, 8 — в Дніпровському, 5 — в Святошинському, 1 — в Соломян’ському,  3 — в Шевченківському районах.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

За минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 45 пошкоджень включено 329 споживачів.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

 
Коментарі (0)