ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтолична влада готується підвищити тариф на проїзд в громадському транспорті

Столична влада готується підвищити тариф на проїзд в громадському транспорті

Столична влада завершують процес розрахунків щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті
Столична влада завершують процес розрахунків щодо підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті, повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка.
 
"Ми зараз завершуємо процес розрахунків. І наскільки потрібно підвищувати вартість проїзду, підрахують фахівці - економісти, - заявив Кличко. - Наше завдання - щоб транспортна інфраструктура, від якої залежить життєдіяльність нашого міста, продовжувала функціонувати без збоїв", - йдеться в повідомленні прес- служби Віталія Кличка.
 
В інформації підкреслюється, що відстрочка процесу підвищення тарифів призводить до того, що міська влада не може динамічно оновлювати транспортний парк, що в результаті може привести до збоїв в роботі системи громадського транспорту міста.
 
Разом з тим, Віталій Кличко зазначив, що пільги для окремих категорій населення будуть збережені.
 
"Чи збережеться безкоштовний проїзд для пенсіонерів, школярів, ветеранів АТО, багатодітних сімей. Соціально вразливі групи будуть однозначно захищені", - підкреслив він.

За словами міського голови, головне завдання, яке сьогодні столична влада повинна вирішити - вихід комунального підприємства громадського транспорту на беззбитковий рівень роботи. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
07 Травня 2018 p. 23:38
"Столична влада готується підвищити тариф на проїзд в громадському транспорті"...............................................................................................А хіба столична влада винувата, що українські гроші постійно знецінюються?