ГоловнаНовини ЖКГСтолична влада розробила схему паркування автобусів під час Євро-2012

Столична влада розробила схему паркування автобусів під час Євро-2012

Столична влада приділяє велику увагу підготовці транспортної інфраструктури Києва до футбольного чемпіонату Європи. Одним з важливих аспектів підготовки є питання забезпечення достатньої кількості паркувальних місць впродовж Євро-2012. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Головно

Столична влада приділяє велику увагу підготовці транспортної інфраструктури Києва до футбольного чемпіонату Європи. Одним з важливих аспектів підготовки є питання забезпечення достатньої кількості паркувальних місць впродовж Євро-2012.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Головного управління з питань підготовки та проведення Євро-2012.

Як зазначається у повідомленні, сьогодні вже розроблено схему паркування для автобусів організованих груп вболівальників з урахуванням їх поділу за різними командами.

Так, планується, що автобуси однієї команди будуть паркуватися на вулицях: Горького, Боженка, Володимиро-Либідській, Димитрова. Тут передбачено 378 паркомісць. А автобуси другої команди – на вулицях: Кловський узвіз, вул. Мечникова, вул.Старонаводницькій, бульварі Л.Українки. На цих вулицях передбачено 307 паркомісць.

 
Коментарі (0)