ГоловнаНовини ЖКГСтоличний парк «Київська Русь» стане домівкою для фанатів Євро-2012

Столичний парк «Київська Русь» стане домівкою для фанатів Євро-2012

Офіційний веб-сайт приймаючого міста Києва повідомляє, що на час проведення чемпіонату з футболу ЄВРО 2012, парк «Київська Русь» перетвориться на місце дислокації вболівальників та фанів. Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили на офіційному веб-сайті приймаючого міста Києва. Зокрема, у парку пл

Офіційний веб-сайт приймаючого міста Києва повідомляє, що на час проведення чемпіонату з футболу ЄВРО 2012, парк «Київська Русь» перетвориться на місце дислокації вболівальників та фанів.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили на офіційному веб-сайті приймаючого міста Києва.

Зокрема, у парку планується встановити справжнє наметове містечко, де зможуть розміститися майже 2 тис. вболівальників та гостей Києва. На території парку заплановане встановлення більше 1 тис. наметів, 500 караванерів та парковки на 1 тис. 200 автомобілів.

Окрім чистого повітря та видовищної панорами, туристи матимуть усі зручності для проживання: туалети та душові в необхідній кількості, 9 пунктів харчування із європейською, українською та навіть дієтичною і вегетаріанською кухнею.

Для перегляду матчів футбольного турніру та культурних програм у фан-кемпінгу планується виокремити близько 7 тис. квадратних метрів з екранами та необхідним обладнанням.

 
Коментарі (0)