ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличному метрополітену дістануться мільйони від реклами

Столичному метрополітену дістануться мільйони від реклами

На сьогоднішній день від надання права на розміщення реклами КП «Київський метрополітен» щомісячно отримує близько 800-900 тис грн., після зміни тарифів планується отримувати орієнтовно 4 млн грн

Після зміни тарифів на розміщення реклами КП «Київський метрополітен» буде отримувати кожного місяця близько 4 млн грн. Про це повідомив в.о. начальника метрополітену Валерій Гавриленко.

За його словами, фахівці метрополітену на сьогодні укладають додаткові угоди до чинних договорів про здійснення оплати за надання права на розміщення реклами згідно з вимогами розпорядження Київської міської державної адміністрації про «Про питання визначення розміру плати за розміщення реклами в місті Києві».

«На сьогоднішній день від надання права на розміщення реклами КП «Київський метрополітен» щомісячно отримує близько 800-900 тис грн., після зміни тарифів планується отримувати орієнтовно 4 млн грн», - зазначив посадовець.

Він додав, що від рекламних агентств, які співпрацюють з метрополітеном, не надходило зауважень та обурень щодо підвищення тарифів на розміщення реклами.

Нагадаємо, з вересня 2012 року у столиці починають діяти нові тарифи на розміщення зовнішньої реклами. Відповідні зміни до розпорядження №838 «Про питання визначення розміру плати за розміщення реклами в місті Києві», було підписано головою КМДА.

Згідно з розпорядженням, за монітор всередині вагону метро оператор сплачував місту лише 3,75 грн на місяць, а за рекламну площу на дверях вагону – 16 грн/м кв. на місяць. Новий тариф становитиме відповідно 35 грн і 150 грн/м кв. на місяць відповідно.

Як зазначали у КМДА, нові тарифи були узгоджені з Антимонопольним Комітетом України, який визнав їхню обґрунтованість.

Джерело:  УНН 

 
Коментарі (0)