ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЦентр Біржових Технологій та реальні відгуки

Центр Біржових Технологій та реальні відгуки

З початку вересня через українську газотранспортну систему протранспортували 3,5 мільярдів кубометрів газу для європейських споживачів.

Центр Біржових Технологій надає консалтингові та освітні послуги людям, працюючим на фінансових ринках або бажаючим навчитися тут заробляти.

Центр заснований в 2015 році. Під своєю егідою він об’єднав спеціалістів в сфері торгівлі на біржі та інвестицій. Співробітники ЦБТ – досвідчені трейдери та інвестори. Вони мають багаторічний досвід роботи на біржі та профільну освіту.

Які саме послуги надає Центр Біржових Технологій

Для досвідчених трейдерів проводяться профі-курси, маркет-діскашни та майстер-класи. Випускники навчального курсу ЦБТ мають можливість відвідувати ці заняття безкоштовно.

Навчання можна пройти як очно в одному з її офісів, так і дистанційно. Офіси ЦБТ знаходяться в чотирьох великих містах України: Києві, Львові, Одесі та Чернівцях.

Дистанційне навчання можна пройти завдяки інтернет-сервісу ЦБТ-Онлайн. Сервіс заснований в 2018 році. Він дає можливість не тільки здобути корисні знання в фінансовій сфері, але й підписатися на регулярне отримання актуальної та корисної інформації стосовно заробітку на фінансових ринках та інвестиціях.

E:\Статьи\Андрей Новак\ЦБТ закупка\Центр Біржових Технологій та реальні відгуки кліентів про компанію\1.jpg

 

Центр Біржових Технологій займається ринковою аналітикою. Щоденно співробітники ЦБТ проводять детальний аналіз ринку, який включає розбір графіків співвідношення вартості різноманітних активів, пошук фігур технічного аналізу та співставлення цих даних з актуальними економічними подіями, які прямо чи опосередковано впливають на ціну торгових інструментів.

На основі отриманих даних аналітики формують та направляють клієнтам огляди ринку, які включають не тільки викладення важливих новин та інформації про виявлені графічні фігури, а й прогнози відносно подальшого руху тренда.

Прогнози суттєво спрощують процес заробітку на біржі, оскільки дають трейдеру можливість краще зрозуміти ринкову ситуацію та звірити власні прогнози з думкою експертів.

Аналітичні огляди, які готує Центр Біржових Технологій, стануть джерелом самоперевірки. Співставивши дані експертів з даними, отриманими в результаті власного дослідження, трейдер зможе вибрати найбільш оптимальну стратегію роботи, яка з високою вірогідністю дозволить досягти успіху.

Вебінари та курс CBT Belastium

Кожного тижня спеціалісти ЦБТ проводять освітні вебінари, в яких розбираються найактуальніші новини та аналізи різноманітних графічних індикаторів. Співробітники центру приводять прогнози по прибутковості тих чи інших фінансових операцій.

Записатися на вебінар може будь-яка людина. Дізнатися дату та час проведення наступного вебінару можна за допомогою каналів ЦБТ в соціальних мережах.

Ті, хто бажає навчитися торгувати на фінансових ринках з нуля, можуть записатися на освітній курс CBT Belastium.

E:\Статьи\Андрей Новак\ЦБТ закупка\Центр Біржових Технологій та реальні відгуки кліентів про компанію\2.jpg

Курс триває 10 днів. На зайняттях майбутні фінансисти вивчають методи технічного та фундаментального аналізу ринку, ефективні торгові стратегії, здобувають навички управління капіталом та вчаться контролювати власні емоції в процесі роботи на біржі.

CBT Belastium унікальний тим, що тут викладаються авторські методики ефективної торгівлі. В її основі лежить багаторічний аналіз прибуткових стратегій роботи найуспішніших світових фінансистів. Інформація подається простою мовою, завдяки чому клієнти якісно засвоюють навчальні матеріали.

Зазвичай заняття проводяться в групах. Проте, Центр Біржових Технологій проводить і індивідуальне навчання в рамках проєкту VIP CBT Belastium. Індивідуальне навчання дає ряд переваг:

  • Зручний графік.

  • Викладач повністю зосереджений на одному учні.

  • Можна розбирати лише ті теми, які цікавлять конкретно вас.

  • Вчитель допомагає учневі підібрати найбільш ефективну стратегію роботи, враховуючи його здібності та потреби.

Якщо студент, котрий проходить навчання індивідуально, хоче повністю поринути в середовище інвесторів, після закінчення курсу він може безкоштовно відвідувати майстер-класи та семінари, де зможе познайомитися та поспілкуватися з іншими біржовими гравцями.

Центр Біржових Технологій: відгуки про навчання

За час існування Центр Біржових Технологій навчив працювати на фінансовому ринку декілька тисяч людей. Знання допомагають їм не тільки ефективно інвестувати, але й в цілому грамотно розпоряджатися власними коштами, що позитивно позначається на рівні їхнього добробуту

Найкращими доказом ефективності навчання в ЦБТ є відгуки клієнтів, які пройшли CBT Belastium.

У відгуках про Центр Біржових Технологій клієнти хвалять CBT Belastium за те, що тут подається тільки важлива інформація, без води і зрозумілою мовою. Люди відмічають компетентність викладачів, а також корисність практичних зайнять і приємну атмосферу в навчальних групах.

Ось, що пишуть про Чернівецьке відділення ЦБТ у відгуках на google.com.

З цих відгуків видно, що на курсі CBT Belastium дійсно викладаються корисні знання, які допомагають в подальшій роботі. З їх допомогою можна навіть побудувати кар’єру в фінансовій сфері. Великою перевагою є можливість пройти навчання дистанційно, щоб не наражати себе на небезпеку в період пандемії коронавірусу.

Антон Павлов відзначає, що завдяки навчанню в ЦБТ досить успішно торгує на фінансових ринках і що зараз, в період пандемії, це дуже вигідний бізнес.

Центр Біржових Технологій дійсно дає хорошу освітню базу, яка дозволяє суттєво поліпшити своє матеріальне становище.

Здобути освіту в ЦБТ може кожен. Для цього необхідно записатись на освітній курс чи на ознайомчий семінар. Зробити це можна як особисто в офісі, так і онлайн, заливши заявку на інтернет-порталі cbt.center.

 
Коментарі (0)