ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСубсидіанти зможуть отримувати грошову допомогу з 12 березня цього року

Субсидіанти зможуть отримувати грошову допомогу з 12 березня цього року

Українські субсидіанти зможуть отримувати грошову допомогу з 12 березня цього року. Їх нараховуватимуть 12 числа кожного місяця.
Українські субсидіанти зможуть отримувати грошову допомогу з 12 березня цього року. Їх начислятимуть 12 числа кожного місяця, про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.
 
Отримувачі субсидії, які не є пенсіонерами, для одержання грошей мають пред'явити лише паспорт та ідентифікаційний код.
 
Якщо субсидіант не має рахунку в Ощадбанку, Мінсоцполітики надішле адресне повідомлення про суму субсидії та механізми її виплати.
 
Для зручності Ощадбанк пропонує пройти реєстрацію на офіційному сайті, що дасть змогу самостійно обрати найближче відділення, дату і час отримання субсидії через борг.
 
Також при отриманні першої субсидії буде запропоновано відкрити поточний рахунок для SMS-оповіщень про надходження коштів, які автоматично надходитимуть на рахунок.
 
При цьому субсидіантам-пенсіонерам додаткова реєстрація для отримання коштів не потрібна - субсидію нараховуватимуть разом із пенсією.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Березня 2019 p. 22:08
Багато українців взагалі не мають ні зарплати, ні пенсії, звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держпідприємств; тобто вони стали безробітними з ініціативи держави і по незалежним від них причинам.------------------------------------------------ І вже майже рік, як у цих примусово позбавлених заробітної плати ще й відібрали субсидію... У якій ще країні можлива така турбота про людину?