ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСубсидіантів можуть змусити платити повну вартість комуналки

Субсидіантів можуть змусити платити повну вартість комуналки

У разі затримки платежів від держави отримувачів субсидій доведеться самостійно сплачувати повний рахунок

 

У разі затримки платежів від держави отримувачів субсидій доведеться самостійно сплачувати повний рахунок. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Так, в НАК заявили, що зауваження та пропозиції "Нафтогазу" в постанові Кабінету міністрів України про монетизацію субсидій не були враховані.

"Ми пропонували, щоб українці отримували живі гроші на свій рахунок і самостійно, без перешкод розпоряджалися ними. Зате грошима і далі будуть розпоряджатися постачальники послуг. І маленька родзинка - якщо держава не буде розраховуватися вчасно, субсідіантам доведеться платити повний рахунок самостійно", - відзначили в НАК.

відзначимо, що в постанові Кабміну від 27 грудня 2018 року "Деякі питання надання житлових субсидій населенню в грошовій формі" говориться, що з 1 травня 2019 року призначення житлової субсидії домогосподарствам, які таку субсидію отримували протягом опалювального сезону 2018/19 року не в грошовій формі, буде здійснюватися тільки після представлення нових заяви і декларації.

Крім того, уповноваженим банком, який повинен забезпечувати банківське обслуговування реалізації механізму надання житлових субсидій у грошовій формі, визначили Пао "Державний ощадний банк України".

 

У вас буде весілля і вам потрібен відеооператор? Тоді заходьте на портал https://hotwed.com.ua/videooperatory, оберіть дату вашого весілля, та оберіть місто. Дуже зручний пошук для економії вашого часу.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
03 Січня 2019 p. 23:39
СУБСИДІЙ НЕМАЄ З КВІТНЯ 2018 РОКУ. Тобто та невелика компенсація знецінення національних грошей, що надавалась через субсидії, вже майже рік як фактично відмінена. Натомість побільшало різноманітних публікацій на тему субсидій для того, щоб створити враження, наче вони і досі є.