ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСубсидії автоматично переоформлять для 7,5 мільйона сімей

Субсидії автоматично переоформлять для 7,5 мільйона сімей

Субсидії на новий опалювальний сезон будуть автоматично змінені для 7,5 млн сімей, які отримували субсидії в минулому сезоні.

Субсидії на новий опалювальний сезон будуть автоматично змінені для 7,5 млн сімей, які отримували субсидії в минулому сезоні.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі одного з телеканалів.

"Ніяких революційних змін в системі нарахування і призначення субсидій не буде. Йдуть зміни, які тільки покращують систему субсидій і роблять її ще простіше для людей. Найголовніше, що тим людям, які вже є в системі субсидій, а це 7,5 мільйона сімей , перепризначення субсидій відбудеться автоматично ", - сказав він.

Громадянам, вже отримували субсидію, не потрібно подавати ніяких нових звернень або документів. Управління соцзахисту все зроблять самостійно, в автоматичному режимі.

"І будь-які зміни у фінансовому стані сім'ї теж відслідковуються в автоматичному режимі. Вже налагоджено нормальний обмін інформацією з ГФС і Пенсійним фондом, і цей обмін також відбувається автоматично", - додав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України з 1 жовтня вводить новий порядок розрахунку субсидій на житлово-комунальні послуги, згідно з яким при призначенні субсидії будуть враховуватися доходи громадян за I і II квартали цього року.

 

 
Коментарі (0)