ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСумами «прокотяться» відключення електроенергії

Сумами «прокотяться» відключення електроенергії

Сумським споживачам припинять електропостачання. Відключення світла тимчасові та зумовлені ремонтними роботами та підключенням нових абонентів.

У Сумах 3, 9 та 10 квітня відбудуться відключення електроенергії низці будинків на деяких міських вулицях. Незручності викликані проведенням ремонтних робіт та підключенням нових абонентів. Однак, припинення електропостачання триватиме по кілька годин. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Завтра без світла залишаться жителі вул. 20 років Перемоги (буд. №№ 4-24, 13-21). Світла у них не буде з 9:00 до 12:00.

Наступне відключення електроенергії буде 9 квітня за адресами: пр-кт. Козацький (буд. №№ 36–90, 17–21, 61–87), вул. Січова, вул. Гостинна, вул. Полуботка, вул. Нікітінська , проїзд 1-й Лановий, проїзд 2-й Лановий, вул. Калнишевського (буд. № 13-23), вул. Задунайської, вул. Грушевського (буд. №№ 37, 38, 40, 41), пров. Дачний, вул. Запорізької (буд. №14).

10 квітня електропостачання буде припинено у низці будинків по вул. Заярного, вул. Твардовського та пров. Аерофлотський.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі відремонтували більше півтисячі вуличних світильників. Відновлювальні роботи проводились у всіх районах міста. Крім цього, комунальники почистили від рекламних наліпок та оголошень електроопори.

 
Коментарі (0)