ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСумчанам вимикатимуть гарячу воду

Сумчанам вимикатимуть гарячу воду

Частині мешканців Сум вимкнуть гарячу воду. У місті до літа проходитимуть гідравлічні випробування теплових мереж підвищеним тиском.

У Сумах до 31 травня проходитимуть гідравлічні випробування теплових мереж підвищеним тиском. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

До літа гаряче водопостачання буде припинено по вул. Ковпака, Лесі Українки та проспекту Курському. Крім того, підвищеним тиском без припинення подачі гарячого водопостачання перевірятимуть внутрішньоквартальні тепломережі від ЦТП Зарічної та Ковпаківської теплових дільниць ТОВ «Сумитеплоенерго».
 
Для того, щоб зменшити незручності городян, такі випробування проводять по мікрорайонах у стислі терміни.
 
«Про гідравлічні випробування мешканці повідомлені. Підтверджую. Ставляться до цього з розумінням. Адже це означає, що зимою буде менше поривів», - зазначив заступник міського голови Віктор Волонтирець.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», виконком Сумської міськради скасував містобудівні умови та обмежив забудову земельної ділянки по вул. Нижньосироватській. На відповідній ділянці було виявлено найбільше порушень норм і правил забудови.
 
Коментарі (0)