ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумчани «відвоювали» нічний потяг

Сумчани «відвоювали» нічний потяг

Міністр інфраструктури пообіцяв сумчанам повернути нічний потяг Суми-Київ.

Голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь звернувся до Міністра інфраструктури Володимира Козака з проханням повернути нічний поїзд сполученням Суми - Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської ОДА.

За словами посадовця, уся громада міста протягом тижня визначила зручний час відправлення потягу з обласного центру до столиці. «Цей  графік було вже обговорено з начальником Сумської дирекції залізничних перевезень Оленою Ситник», – наголосив голова облдержадміністрації.

За словами керівника регіону, Міністр інфраструктури пообіцяв піти назустріч людям, врахувати побажання сумчан та внести зміни до розкладу руху потягів.

Нагадаємо, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 1 грудня 2012 року Київ і Суми пов'язують тільки два поїзди, які відправляються рано вранці з Сум, і в середині дня з Києва. Нічний потяг 63/64 тепер ходить через Полтаву, а не через Суми, що значною мірою обурило сумчан.

Протягом місяця з 21 грудня по 21 січня було ініційовано збір підписів з вимогою повернення нічного поїзда 63/64 до Києва.

 
Коментарі (0)