ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСуми чекають перебої з електропостачанням

Суми чекають перебої з електропостачанням

Сумчан попереджають про відключення електроенергії, які проходитимуть у місті з наступного тижня. Абонентів заспокоюють, що знеструмлення триватимуть по декілька годин.

Сумським будинкам 14 та 15 грудня тимчасово відключатимуть електроенергію. Незручності триватимуть по декілька годин на день. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Зазначається, що відключення електрики спричинені проведенням ремонту на лінії електропередач.

Зокрема, у понеділок, 14 грудня світла не буде по вул. Даргомижського (будівлі № 1, № 2),вул. 2-га Харківська (будівлі № 4, № 6), проїзд Прокоф`єва (будівлі № 2-14), вул. Прокоф`єва (будівлі № 4-10). Електроенергії на означених територіях не буде з 8:00 до 13:00.

У вівторок, на кілька годин без електрики залишаться будинки по вул. Боженка, вул. Фадєєва, вул. Радищева, вул. Муси Джаліля, вул. Пугачова. Знеструмлення відбудеться у період із 8:30 до 16:30.

Після завершення робіт напругу подадуть без попередження.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах 11 грудня на кілька годин будуть знеструмлюватися окремі вулиці обласного центру. Відключення електропостачання зумовлено проведенням необхідних ремонтних робіт на підстанції.

 
Коментарі (0)