ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСуми монетизованих субсидій для домогосподарств будуть визначатися індивідуально

Суми монетизованих субсидій для домогосподарств будуть визначатися індивідуально

Суми монетизованих субсидій для домогосподарств будуть визначатися індивідуально, вони складуть від 0 до 24 тис. грн, що в середньому складе 1 681 грн
Суми монетизованих субсидій для домогосподарств будуть визначатися індивідуально, вони складуть від 0 до 24 тис. грн, що в середньому складе 1 681 грн, повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.
 
"Уже в березні 2019 року ці фірми отримають гроші в розмірі призначеної їм субсидії за лютий. У середньому це становить 1681 грн. Звертаю увагу, що це середній показник", - сказав він з трибуни Верховної Ради України під час "години запитань" до уряду.
 
Андрій Рева розповів, що суму субсидії визначать індивідуально для кожного домогосподарства.
 
"Від нуля до 24 тис. Грн, у нас є такий субсідіант, який в Харківській області отримує таку суму. Тобто кожен отримає індивідуально певну суму і вона буде різною", - сказав міністр.
 
Також міністр розказав, що майже 5,7 млрд гривень уряд України направить на виплату субсидій у грошовій формі в березні.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Березня 2019 p. 22:06
Багато українців взагалі не мають ні зарплати, ні пенсії, звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держпідприємств; тобто вони стали безробітними з ініціативи держави і по незалежним від них причинам.------------------------------------------------ І вже майже рік, як у цих примусово позбавлених заробітної плати ще й відібрали субсидію... У якій ще країні можлива така турбота про людину?