ГоловнаНовини ЖКГТранспортСуми залишились без маршруток

Суми залишились без маршруток

У Сумах, через страйк приватних перевізників, комунальний громадський транспорт працює по 17 год щоденно. Влада міста шукає шляхи вирішення транспортного напруження.

Сумський «Електроавтотранс» працює у посиленому режимі. Відтак, через страйк частини приватних перевізників, комунальне підприємство призначило 5 додаткових тролейбусів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

«Ми відчуваємо відповідальність за сумчан і робимо все, аби холодної пори року вони могли дістатись пункту призначення», – зазначив директор КП «Електроавтотранс» Олександр Перчаков.

Наразі влада міста шукає шляхи вирішення транспортного забезпечення сумчан. Від так до співпраці запрошуються перевізники, котрі готові працювати з тарифом 2 грн за поїздку.

Тим часом, КП «Електроавтотранс» рахує прибутки від підвищення попиту на комунальний громадський транспорт. Зокрема за останню добу підприємство заробило 66 тис. грн, що вдвічі більше, ніж зазвичай.

Нагадаємо, що приватні перевізник Сум страйкують через заборону на підвищення вартості проїзду.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Київська міська державна адміністрація встановить нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті: на метро та міську електричку 4 гривні, на наземний транспорт – 3 гривні за одну поїздку.

 
Коментарі (0)