ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСумщина отримала щасливий квиток з утеплення житлових будинків

Сумщина отримала щасливий квиток з утеплення житлових будинків

Мінрегіон опрацьовує можливість реалізації пілотних проектів, які передбачають комплексну термомодернізацію локально розташованих груп житлових будинків (10-20) з одночасною модернізацією системи теплозабезпечення (котельні, тепломережі).

«Скорочення споживання енергоресурсів, передусім природного газу, підвищення енергоефективності будинків – ключові напрямки реформування житлово-комунального господарства», – зазначив у ході відеоселекторної наради заступник голови Сумської облдержадміністрації Микола Деркач, інформує прес-служба Мінрегіону.

За його словами, для реалізації державної політики у сфері ЖКГ, Мінрегіон опрацьовує можливість реалізації пілотних проектів, які передбачають комплексну термомодернізацію локально розташованих груп житлових будинків (10-20) з одночасною модернізацією системи теплозабезпечення (котельні, тепломережі).
У рамках наради були обговорені питання щодо розробки містами області проектів з модернізації житлових будинків та підготовки необхідної документації для участі у конкурсі.

На переконання радника голови облдержадміністрації Марка Берфмана, впровадження такого проекту дозволить скоротити втрати тепла майже на 50%.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)