ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумський «Електроавтотранс» охопили протести

Сумський «Електроавтотранс» охопили протести

Колектив сумського «Електроавтотрансу» скаржиться на керівників компанії. За словами робітників, вони не виконують своїх прямих обов’язків. У міськраді пообіцяли владнати проблему, проте, як саме – не зазначили.

Працівники «Електроавтотрансу», що в Сумах, незадоволені своїм керівництвом. На їхню думку, воно веде підприємство, що й так ледь працює, у прірву. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

«З початку грудня минулого року, коли на підприємство назначили нове керівництво, звільнилося близько 40 осіб; зменшилася заробітна плата; контролери, які працюють на лінії, уважно стежать лише за порушеннями з боку водіїв і кондукторів, а не виконують своїх прямих обов’язків – виявляти «зайців». Також працівники нарікають на порушення умов трудового договору з боку керівництва», – скаржаться працівники підприємства.
 
Секретар міської ради Олександр Лисенко запевнив транспортників, що влада міста не залишить дане питання без уваги
До речі, у  бюджетній сфері Сум протягом 3 років планують значно скоротити споживання енергоресурсів. Прийнята відповідна програма з енергозбереження міста.
 
Коментарі (0)