ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСумським будинкам «відріжуть» електрику

Сумським будинкам «відріжуть» електрику

Кілька днів у Сумах будуть знеструмлювати будинки на низці міських вулиць. Зокрема, завтра припинення електропостачання зумовлені проведенням робіт на електролініях. А в понеділок – ремонтом електрообладнання.

У Сумах наприкінці листопада будуть відключати електропостачання деяким споживачам. Знеструмлення відбудуться 26 та 30 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Зокрема, завтра у зв’язку з проведенням робіт на повітряних електролініях світло відключать з 10:00 до 16:00 у будинках на пров. Запрудному.

Окрім того, з 13:00 до 16:00 електрику вимкнуть по вул. Руднєва (будівлі № 1-81, № 2-82), вул. Тимірязєва (будівлі № 2-30, № 1-19).

У понеділок, 30 листопада, відключать будинок № 98/3 по вул. Г. Кондратьєва. Світла не буде з 8:00 до 16:00. Перебої в електропостачанні викликані необхідністю проведення робіт на електрообладнанні.

В усіх випадках після завершення робіт напругу подадуть без попередження.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові 25 листопада відключили електропостачання споживачам на декількох вулицях міста. Як зазначають у компанії, знеструмлення пов’язані з проведенням планових ремонтних робіт на електрообладнанні.

 
Коментарі (0)