ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумським пенсіонерам та школярам обіцяють «знижку» у маршрутках

Сумським пенсіонерам та школярам обіцяють «знижку» у маршрутках

У Сумах підвищили ціни на проїзд у міських маршрутках. Однак, для пенсіонерів та дітей молодшого шкільного віку діють знижки на кількох автобусних маршрутах міста.

У Сумах пенсіонери та школярі молодших класів платитимуть за проїзд у маршрутних автобусах №8 та 53 менше. Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Сумської міської ради, повідомляє прес-служба відомства.

Відтак, на цих маршрутах пенсіонери сплачуватимуть 2,5 грн за поїздку, а молодші школярі – 1 грн. Для всіх інших громадян ціна за проїзд становитиме 3 грн.

«Необхідність встановлення нової вартості проїзду – суттєве подорожчання паливно-мастильних матеріалів, що ставить під загрозу сталість функціонування системи міського пасажирського транспорту, створення рівних умов для діяльності суб’єктів господарювання, що надають послуги з пасажирських перевезень та ін.», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві збільшать кількість автобусів на кількох маршрутах міста. У «Київпастрансі» запевняють, що це не лише зменшить інтервал руху транспорту, а й покращить пасажирські перевезення у кількох столичних районах.

 
Коментарі (0)