ГоловнаПослугиФінансування ЖКГКрим готується до перебоїв в подачі електроенергії

Крим готується до перебоїв в подачі електроенергії

У «Міненерго» анексованого Криму придумали, що робити півострову у разі можливих перебоїв в електропостачанні. Кажуть – використовуватимуть дизель-генераторні установки.

«Влада» анексованого Криму готується до можливих перебоїв в електропостачанні. У разі знеструмлення, заплановано використовувати дизель-генераторні установки. Про це повідомляється в прес-службі так званого «Міністерства палива та енергетики республіки Крим».

««Крименерго» доручено розробити і підписати зі споживачами (по соціально важливих об'єктах) додаткові угоди до договорів на постачання електроенергії, які будуть визначати, що в разі перебоїв в подачі електроенергії «Крименерго» здійснюватиме постачання із застосуванням дизель-генераторних установок», – йдеться в повідомленні.
 
Також окупаційна влада планує «у разі необхідності» вилучати дизель-генераторні установки в окремих підприємств для «соціально важливих об'єктів».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», голова Меджлісу кримських татар, депутат Верховної Ради Рефат Чубаров заявив, що не виключає, що кримські татари будуть добиватися припинення поставок електроенергії на півострів.
 
Коментарі (0)