ГоловнаНовини ЖКГТранспортСвята принесуть Харкову транспортний колапс

Свята принесуть Харкову транспортний колапс

У Харкові низка святкових заходів до Дня міста та 70-ї річниці визволення обласного центру від німецько-фашистських загарбників спричинила обмеження руху транспорту та зміни у курсуванні деяких автобусних маршрутів.

У Харкові продовжує діяти заборона на рух транспорту (за винятком - загального користування) на пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера. Заборона триватиме до 8:00 23 серпня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Обмеження руху пов'язане з підготовкою та проведенням святкових заходів, присвячених Дню міста та 70-й річниці визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників.

Окрім того, з 12:00 20 серпня до 18:00 21 серпня також будуть внесені зміни до шляху прямування автобусів:

№88е, 119е: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди - пр. Леніна і далі за маршрутом;
№20е, 217е у бік Павлового Поля: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди - пр. Леніна і далі за маршрутом;
у бік центру: пр. Леніна - вул. Культури - вул. Сумська і далі за маршрутом;
№65е, 296е: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди - ст. м. «Держпром»;
№278е: пр. Правди - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Правди і далі за маршрутом.

З 18:00 21 серпня до 24:00 24 серпня тимчасово зміниться шлях прямування автобусів, що проходять по пл. Свободи.

Автобуси №217е, 88е, 20е, 119е, 65е, 296е об'їжджатимуть площу таким чином: вул. Сумська - пр. Правди - пр. Леніна і далі за маршрутом.

З 8:00 23 серпня до закінчення святкових заходів буде заборонено рух транспорту по пл. Свободи - на ділянці від вул. Сумської до спуску Пасіонарії.

На цей період зміниться кінцева зупинка автобусів №33е, 44е, 215е: висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Наукова». Крім того, зміниться шлях прямування автобусів:

№65е, 296е: вул. Сумська - пр. Правди - пр. Леніна - ст. м. «Наукова»;
№245е, 270е, 97е: узвіз Пасіонарії - пр. Правди - пр. Леніна - ст. м. «Наукова» і далі за маршрутом.

Тролейбус № 18 у цей час не буде заїжджати на пл. Свободи, його маршрут зміниться таким чином: лікарня швидкої допомоги - вул. Балакірєва - вул. Дерев'янко - пр. Леніна - ст. м. «Наукова».

Нагадаємо, заборона руху транспорту (за винятком - загального користування) на пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера діє з 8.00 18 серпня.

 
Коментарі (0)