ГоловнаНовини ЖКГТранспортСвяткові поїзди вичерпали технічні можливості

Святкові поїзди вичерпали технічні можливості

Потяги, які відправлятимуться із заходу країни в після різдвяні дні вичерпали свої технічні можливості. Тож, пасажирам радять зробити пересадку у Львові, аби дістатись додому.

Пасажирські потяги з західного напрямку на кінець різдвяних свят вичерпали свої технічні можливості. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

Причинами цього залізничники називають популярність цього напрямку на час зимових свят. У зв’язку з цим пасажирам радять скористатися пересадкою у Львові.

«Особливим попитом користується виїзд з західного напрямку на кінець Різдвяних свят. Для пасажирів які планують виїхати з 9 та 10 січня з Івано-Франківська та Ужгорода радимо скористатися пересадкою у Львові. Технічні можливості призначення поїздів на ці дати вичерпані», - зазначили в «Укрзалізниці».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у період підвищеного попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом на передноворічні дати 28-30 грудня 2015 року у вільному продажу залишаються близько 5,2 тисяч квитків на поїзди, що курсують у популярних напрямках.

 
Коментарі (0)