ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСвоєчасне митне оформлення з компанією Pentada Trans

Своєчасне митне оформлення з компанією Pentada Trans

Компанії, які займаються перевезенням товарів за кордон, добре знають скільки необхідно підготувати документів, щоб вантаж міг пройти митний контроль

Компанії, які займаються перевезенням товарів за кордон, добре знають скільки необхідно підготувати документів, щоб вантаж міг пройти митний контроль. Якщо в документації будуть знайдені хоч якісь помилки, то товар не тільки не зможе потрапити на місце призначення, але й може бути оштрафований. Уникнути таких ситуацій допоможуть послуги митного брокера від компанії “Пентада Транс”.

Чому необхідно звернутися до митного брокера для митного оформлення?

Існують певні правила згідно з якими повинна бути оформлення документація на вантаж, котрий буде транспортуватися за кордон. Самостійно все заповнити буває не легко, можна припуститися помилки та отримати штраф, тому допомога митного брокера в рази полегшить справу та дозволить бути впевненим в тому, що товар точно приїде до зазначеної країни. 

послуги митного брокера Pentada

Митний брокер проконтролює, щоб всі необхідні документи були в наявності та вірно заповненні згідно з чинним законодавством. Також фахівець відповідає за своєчасну сплату митних зборів, що пришвидшує відправлення вантажу. В нашій країні правила згідно яким повинні бути оформленні документи, постійно змінюються, задача митного брокера стежити за всіма оновленнями та своєчасно вносити зміни. Фахівці “Пентада Транс” займаються приготуванням:

  • Транспортно-експедиторного договору. Перевіряють термін його чинності та вірність заповнення.
  • Оформленням ЗЕД. Враховуючи всі нові правила.
  • Збирають чеки та інші документи, що підтверджують вартість продукції.

Звернення до фахівців транспортної компанії Pentada дозволяє уникнути будь-яких непорозумінь на митниці та уникнути збитків. 

Які послуги можна замовити в транспортній компанії Рentada Тrans?

Для того, щоб клієнт був впевнений про те, що товар точно буде своєчасно доставлений в потрібну країну, фахівці pentada trans надають цілий комплекс послуг. Тому ви маєте можливість отримати поміч:

  • з логістики;
  • фінансові гарантії;
  • консалтингу.

Кожна сфера потребує ретельного аналізу та підготування. 

Логістика

Спеціалісти підбирають спеціальний транспорт під той чи інший тип товару. Розробляють спеціальні маршрути, які допомагають безпечно та якомога швидше транспортувати товар. При необхідності ви маєте можливість замовити охорону вантажу та навантажно-розвантажувальні роботи. Особистий менеджер завжди знає про місцезнаходження вантажу та може повідомити цю інформацію замовнику. 

Фінансові гарантії

При кожному перевезенні є обов'язкові платежі, котрі потрібно сплачувати. Отримати гарантії та захистити свій вантаж можна завдяки фінансовим гарантіям. Вони є гарантом, що всі збори на митниці будуть сплачені без затримок. Ви можете обрати як одноразові, так і багаторазові гарантії. Все буде залежати від кількості необхідних вантажних перевезень. 

Консалтинг

Бізнес завжди потребує покращення, тому саме  консалтинг здатен сприяти на розвиток компаній. В “Пентаді Транс”  ви отримаєте консультацію стосовно митних спрощень, а також з експлуатації об'єктів митної інфраструктури. Ретельний аналіз допоможе знайти свіжі рішення в роботі різноманітних відділів ЗЕД. 

митне оформлення Pentada

Що ви отримаєте співпрацюючи з Пентада Транс?

В логістичній компанії “Пентада Транс” ви можете отримати послуги від висококваліфікованих спеціалістів, які постійно покращують власні знання. Діяльність кожного клієнта ретельно аналізується, що дозволяє надавати тільки якісні послуги з логістики, митного оформлення чи консалтингу. Ми працюємо за договором, тому ви завжди будете впевнені у своїй захищеності. Замовити послуги можна зателефонувавши до нас або заповнивши форму на сайті.

 

 
Коментарі (0)