ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСвітлодарське депо перетворюється у котельню

Світлодарське депо перетворюється у котельню

Питання відновлення теплопостачання у Світлодарську вирішується згідно наміченого плану, зокрема щляхом реконструкції існуючого будинку тролейбусного депо під газову котельню.

Роботи з відновлення системи теплопостачання міста Світлодарська, зокрема будівництво нової котельні ведеться відповідно до графіка. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, нагадав, що термін завершення цих робіт – 1 жовтня 2013 року.

Раніше було прийнято рішення реконструювати існуючий будинок  тролейбусного депо під  газову котельню з встановленням лічильників теплової енергії у споживачів з переведенням приватного сектору на індивідуальне опалення. Рішення є   оптимальним за технічними характеристиками, капітальними витратами і можливістю вторинного використання матеріальних ресурсів після перепідключення споживачів на Вуглегірську ТЕС.

За словами Геннадія Темника, на сьогодні завершено планування та розчищення майданчика, підключення тимчасового електропостачання і водопостачання, підготовлено фундамент для насосного встаткування, котлів, димососів, виконані опоряджувальні роботи приміщення котельні. Замовлено допоміжне устаткування котельні й пальника для котлів у кількості 18 одиниць.

 
Коментарі (0)