ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗавтра харківський проспект закриють для авторуху

Завтра харківський проспект закриють для авторуху

У Харкові на ділянці Московського проспекту в неділю заборонять рух транспорту. Це пов'язано з проведенням робіт з реконструкції тепломагістралі.

Завтра з 8:00 до 22:00 рух харківського транспорту по пр. Московському, на ділянці від пров. Електромеханічного до вул. Доброхотова, по смузі руху від пров. Електромеханічного в бік вул. Польової, буде заборонено. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з реконструкцією тепломагістралі на пр. Московському - на ділянці від Корсиківського шляхопроводу до пров. Електромеханічного.
 
На час робіт автобуси об'їжджатимуть зазначену ділянку (смуга руху у напрямку до центру) наступним чином:
 
№249е: пр. Московський - лівий поворот в бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Польова - пер. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський і далі за маршрутом;
 
№227: пр. Московський - лівий поворот в бік вул. Енергетичної - вул. Плеханівська - вул. Польова - пер. Золотий - пр. Гагаріна - вул. Кірова - вул. Броненосця «Потьомкін» - БК ХЕМЗ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», під час ревізії КП «Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» були виявлені порушення, які призвели до втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 588 тис. грн.
 
Коментарі (0)