ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на газ «завищують» потребу в імпортному паливі

Тарифи на газ «завищують» потребу в імпортному паливі

У парламенті встановили, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу. Це безпосередньо вплинуло на розмір тарифу для населення.

У парламенті встановили, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу. Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що має бути проведений серйозний аудит і тарифи на газ мають бути переглянуті. Про це від заявив у щотижневому відеозверненні. 

«Керівник парламентської групи з перевірки тарифів спільно з експертами встановила, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу, що безпосередньо вплинуло на розмір тарифу для населення», – пояснив пан Садовий.
 
Зазначимо, керівник парламентської групи з перевірки тарифів Альона Бабак спільно з експертами встановила, що при розрахунках тарифів на газ було майже вдвічі завищено потребу в імпорті газу. Це безпосередньо вплинуло на розмір тарифу для населення. На її думку, має бути проведений серйозний аудит і тарифи переглянуті.
 
До речі, на дорогу сполученням Львів – Івано-Франківськ через Бібрку буде виділено 550 млн грн. Загалом на ремонт дорожнього покриття на західній частині України зосереджено 700 млн грн.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Травня 2015 p. 21:53
І знов шахраювання! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Кияни останні два місяці отримують недооформлені бланки рахунків для оплати за газ, а саме: у рахунку надрукована нарахована сума лише у лівій частині рахунка, тобто лише у тій частині, яка після оплати залишається у споживача. У правій частині рахунка нарахована сума не надрукована, але споживач повинен у правій частині заповнити від руки графу "разом до сплати". Отже, дивлячись на праву частину рахунка виходить, що споживач нібито сам, із своїх власних намірів та побажань, вирішив заплатити записану ним суму... .