ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на електрику для населення обіцяють не змінювати

Тарифи на електрику для населення обіцяють не змінювати

Тарифи на електроенергію для населення України за умови споживання до 250 кВт*год на місяць не зростатимуть і становитимуть 1,44 грн за кВт*год щонайменше на наступні пів року
Тарифи на електроенергію для населення України за умови споживання до 250 кВт*год на місяць не зростатимуть і становитимуть 1,44 грн за кВт*год щонайменше на наступні пів року. 
 
Про це розповів у своєму відеозверненні Президент Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба Офісу президента.
 
«Продовжуємо щонайменше на наступні пів року дію тарифу на електрику в розмірі 1 гривня 44 копійки за кіловат для тих, хто споживає менш як 250 кіловат. Це 80% наших громадян», – сказав Володимир Зеленський.
 
За його словами, під час наради з урядовцями були обговорені енергетичні питання та розглянули підсумки нинішнього опалювального сезону.
 
«Сезон проведений успішно попри все. Попри всі «вангування» тарифи не зросли. Віялових відключень не було. Постачання не зривалося навіть у воєнний час. Розпочали також підготовку вже до наступного опалювального сезону. Обговорили закупівлю газу, обговорили закупівлю вугілля», – зазначив Президент.
 
Нагадаємо, у столиці на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%, повідомив мер Києва Віталій Кличко.
 
“Друзі! У столиці нині рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%. Я дякую киянам за їх усвідомленість та розуміння. І закликаю всіх, хто може сплачувати послуги ЖКГ, робити це. Оскільки ці кошти ми спрямовуємо насамперед на закупівлю необхідних ресурсів та матеріалів. А також – на зарплату працівників підприємств”, – написав Кличко у Telegram-канал.
 

Мер також наголосив, що комунальні підприємства столиці працюють у дуже напруженому режимі. 

 
Коментарі (0)