ГоловнаПублікаціїТарифи ЖКГТарифи на тепло для населення та бюджетних установ по Україні

Тарифи на тепло для населення та бюджетних установ по Україні

Середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для населення і бюджетних установ, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії.
Держенергоефективності оприлюднює середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.
 
Про це інформує прес-служба Держагентства з енергоефективності та енергозбереження України.
 
Розрахунки здійснено на виконання статті 20 Закону України «Про теплопостачання» та відповідно до Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 679.
 

Відповідно до цих розрахунків органи місцевого самоврядування можуть встановлювати підприємствам тарифи на теплову енергію з відновлюваних джерел на рівні 90% від оприлюднених середньозважених тарифів. 

 
Коментарі (0)