ГоловнаНовини ЖКГТранспортТарифний комітет Мінінфраструктури дозволив «Укрзалізниці» підвищити тарифи

Тарифний комітет Мінінфраструктури дозволив «Укрзалізниці» підвищити тарифи

Тарифний комітет Міністерства інфраструктури дозволив "Укрзалізниці" підвищити тарифи. Про це повідомив голова правління підприємства ПАТ "Українська залізниця" Войцех Балчун
Тарифний комітет Міністерства інфраструктури дозволив "Укрзалізниці" підвищити тарифи, пПро це повідомив голова правління підприємства ПАТ "Українська залізниця" Войцех Балчун під час підсумкової прес-конференції.
 
"Тарифний комітет Міністерства інфраструктури на минулому тижні затвердив нашу пропозицію підвищення тарифів, за це ми йому дуже вдячні і дуже розраховуємо, що дискусії щодо фінплану ми закінчимо на цьому тижні",- сказав Войцех Бальчун.
 
Голова правління підприємства ПАТ "Українська залізниця" зазначив, що фінансовий план "Укрзалізниці" на 2017 рік ґрунтується на великій інвестиційній програмі – цього року 5 млр грн, у 2017 році – більше 27 млрд грн на рухомий склад і модернізацію інфраструктури.

Раніше Войцех Балчун вже повідомив, що ПАТ "Українська залізниця" у грудні знайшла компроміс з власниками єврооблігацій щодо реструктуризації боргів. 

 
Коментарі (0)