ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТЕЦ підвищать тарифи для споживачів

ТЕЦ підвищать тарифи для споживачів

На засіданні в четвер, 24 грудня, НКРЕКП (Нацкомісія з держрегулювання у сферах електроенергетики і компослуг) підвищила тарифи на виробництво тепла для всіх категорій споживачів

На засіданні в четвер, 24 грудня, НКРЕКП (Нацкомісія з держрегулювання у сферах електроенергетики і компослуг) підвищила тарифи на виробництво тепла для всіх категорій споживачів. Тарифи на тепло підняті для 23-х ТЕЦ (теплоелектроцентралей). Про це говорять дані, опубліковані на сайті НКРЕКП.

Нові тарифи на виробництво тепла для 23-х ТЕЦ набувають чинності з 1 січня 2021 року. При цьому найменше підвищений тариф для Дніпровської ТЕЦ – на 5 з половиною відсотка. Найдорожче обійдеться виробництво тепла ТОВ «Євро-реконструкція», для цієї ТЕЦ тарифи зросли на 49,7 відсотка.

Середній тариф для постачання тепла населенню для 23-х компаній склав після підвищення 1121,71 гривні за 1 гігокалорію. Найвищий розмір тарифу у Сєвєродонецької ТЕЦ – 1471,54 грн/ Гкал, найнижчий – у ТЕЦ-2 Есхар (Харківська область) – 653,99 грн /Гкал.

Нагадаємо, в середині червня Міністерство енергетики просило Раду національної безпеки і оборони України заборонити вугільним теплоелектростанціям застосовувати дешевий газ і мазут, як основний вид палива.

 

 

 

 
Коментарі (0)