ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТемпи видачі "теплих" кредитів з травня виросли в 5 разів

Темпи видачі "теплих" кредитів з травня виросли в 5 разів

Темпи видачі пільгових кредитів за програмою IQ energy від Європейського банку реконструкції та розвитку продовжують рости.

Темпи видачі пільгових кредитів за програмою IQ energy від Європейського банку реконструкції та розвитку продовжують рости.

Про це йдеться в прес-релізі програми.

Як повідомляється, за серпень 2017 в рамках програми видано 2632 "теплих" європейських кредити на загальну суму 45,6 мільйона гривень.

 "До початку опалювального сезону залишилося трохи більше місяця, а значить, ще є час термомодернізувати своє житло і почати економити на опаленні вже в цьому сезоні", - зазначає керівник програми IQ Energy Оксана Булгакова.

"Компенсація від ЄБРР, що становить 35% від суми кредиту/інвестиції в енергоефективне обладнання, поширюється yf 8 категорій товарів і дозволяє досягти енергоефективності на рівні, як мінімум, на 20% вище в порівнянні із середньоринковими показниками", - підкреслює вона.

Відзначається, що всього програмою, яка стартувала навесні 2016 року, вже скористалося понад 6 тисяч українських сімей, які утеплили свої квартири і будинки в кредит на загальну суму понад 130,6 мільйона гривень.

Нагадаємо, ЄБРР подвоїв компенсацію за програмою IQ energy - до 35% від витрат громадян на утеплення житла або установку енергоефективного обладнання.

 

 
Коментарі (0)