ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТеплокерамік - економічне рішення для опалення

Теплокерамік - економічне рішення для опалення

Серед багатьох типів обігрівачів, представлених у продажу, варті уваги сучасні керамічні панелі

 

Серед багатьох типів обігрівачів, представлених у продажу, варті уваги сучасні керамічні панелі. Вони реалізуються вже кілька років, і всі переваги та недоліки виявлено у процесі практичної експлуатації.

Обігрівачі мають підвищену ефективність, завдяки інноваційності розробки, яка полягає у поєднанні двох видів обігріву: інфрачервоного випромінювання та конвекції. Конструкція доповнена деталями, що збільшують комфортність використання та економію споживаної енергії.

Першого року появи на ринку споживача вразила новизна розробки. Усі прилади, запропоновані раніше, мають різний ККД, але мають загальний недолік. Обігрів приміщення припиняється відразу, як тільки вимкнули джерело тепла. Але керамічні обігрівачі продовжують віддавати тепло і після вимкнення.

Для встановлення не потрібні додаткові підготовчі роботи. Обігрівачі можна розміщувати у будь-яких місцях та необхідних кількостях. Купити керамічний обігрівач стане чудовим рішенням для тих, кому потрібно ефективно та безпечно обігріти своє житло. Для бажаючих купити обігрівач варто пам'ятати, що принцип роботи таких приладів істотно відрізняється від класичних. Ці пристрої витрачають свою енергію як на обігрів предметів, так і на повітря.

Керамічні обігрівачі, що є у продажу, можна класифікувати за кількома ознаками.

  • За джерелом нагрівання (електричний, газовий).
  • На вигляд конвекції (природна, примусова).
  • Місця розміщення (підлогові, настінні, настільні, стельові).
  • Розміру площі приміщення, що обігрівається.
  • Наявність додаткових деталей, що збільшують комфортність та безпеку використання (терморегуляція, відключення при перекиданні, дистанційне керування тощо).

При виборі нагрівального приладу важливим фактором є безпека, особливо якщо маленькі діти в будинку. Керамічні панелі не розжарюються, тому що складаються з екологічно безпечних матеріалів. Також конструкцією не передбачено наявність частин, що виступають. Панелі не бояться проникнення бруду, пилу та води. Тому ці опалювальні прилади можна встановлювати в приміщеннях з басейном, ванних кімнатах і т. д. Керамічні обігрівальні панелі не бояться перевантажень в електричній мережі.

Керамічні обігрівачі – це прилади нового покоління. Вони прості та ефективні, універсальні та комфортні. Незважаючи на високу ціну, здобули визнання споживача. Частіше всього тільки вартість є обмеженням для ширшого поширення.

Обирайте та купуйте обігрівачі на офіційному сайті виробника: https://teploceramic.ua/.

 
Коментарі (0)