ГоловнаНовини ЖКГТранспортТернопіль закупить п’ять «беушних» тролейбусів

Тернопіль закупить п’ять «беушних» тролейбусів

Тролейбуси, які пропонуватимуться на конкурс, не повинні експлуатуватися на українських дорогах, при цьому мають бути у хорошому технічному стані.

Найближчим часом тролейбусний парк КП «Тернопільелектротранс» поповниться п’ятьма тролейбусами, що були у користуванні.

Про це повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.

«Саме з цією метою до Чехії їздили працівники нашого підприємства. За кордоном ми ознайомились з багатьма пропозиціями чеських партнерів, передивилися велику кількість тролейбусів, що були у користуванні близько 15-16 років. Нашим завданням було подивитися на транспортні одиниці з технічного боку. Виявилось, що в багатьох випадках вони технічно справні і перебувають у хорошому робочому стані. Наразі чеській стороні запропоновано взяти участь у конкурсі», – розповів Андрій Мастюх.

Наразі мова йде про купівлю п’яти таких тролейбусів. При цьому торги будуть відкритими, а участь у них можуть взяти й інші зацікавлені особи, які мають відповідну техніку. Єдина умова: тролейбуси, які пропонуватимуться на конкурс, не повинні експлуатуватися на українських дорогах, при цьому мають бути у хорошому технічному стані. На сьогоднішній день конкурсний комітет КП «Тернопільелектротранс» розробляє відповідну документацію, після чого буде визначено дату проведення тендеру. Тролейбуси купуватимуть за кошти підприємства – власні або ж залучатимуться кредитні ресурси.

Джерело - ЗІК

 
Коментарі (0)