ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійТернопільські двори «ощасливили» капітальним ремонтом

Тернопільські двори «ощасливили» капітальним ремонтом

У Тернополі комунальники взялися за міські двори. Відтак, наразі проводяться ремонтні роботи в ряді таких об'єктів. Крім цього, ремонтні бригади відновлюють покриття міжбудинкових під’їздів.

У Тернополі продовжується капітальний ремонт дворів та прибудинкової території. Крім цього, комунальні служби ремонтують і міжбудинкові проїзди. Про це повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.

Відтак, ремонт наразі відбувається за адресами вул. Руська, 13, 15, вул. Чубинського, 2, 3, вул. Вербицького, 4, 6, вул. Симоненка, 2 та вул. 15 Квітня, 29, 35, вул. Лучаківського, 13 та вул. Лепкого, 14.

«Наразі уже завершені ремонти біля будинків на вул. Коновальця, 4, 6, 8, вул. Вербицького, 5, вул. Лучаківського, 12, вул. Майдан Перемоги, 2-М, Кривоноса, 12, Слівенська, 3 та С. Бандери, 74», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області сьогодні частково обмежили рух транспорту на залізничному перегоні Вільнянськ – Запоріжжя Ліве. Причиною цього є проведення ремонтних робіт на перетині від а/д С080513 Від а/д Н-15 - м.Вільнянськ - до а/д Н-15 км 4+000.

 
Коментарі (0)