ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТернопільські села реанімують... газом

Тернопільські села реанімують... газом

Інвестиції у будівництво цих об’єктів газифікації перевищили 21 млн грн, і вже найближчими днями у Тернопільській області газ отримають 3 500 абонентів.

Голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Євген Бакулін взяв участь в урочистостях з нагоди завершення будівельних робіт та введення в експлуатацію чотирьох об’єктів газифікації у Кременецькому районі Тернопільської області. 

Про це «У.К.»  повідомили у  прес-службі компанії.

В експлуатації введено підвідний газопровід до с.Розтоки (довжина – 6,03 км, буде газифіковано 840 мешканців), газопровід до с.Крутнів (довжина – 3,05 км, буде газифіковано 1 246 мешканців), газопровід до с.Лопушне (довжина – 3,3 км, буде газифіковано 1 050 мешканців) та підвідний газопровід до с.Радомиль (довжина – 7,8 км, газифіковано 1 596 мешканців).

Інвестиції у будівництво цих об’єктів газифікації перевищили 21 млн грн, і вже найближчими днями у Тернопільській області газ отримають 3 500 абонентів. 

Спілкуючись з мешканцями сіл, які сьогодні були підключені до газопостачання, Євген Бакулін наголосив: «Компанія проводить роботи із спорудження об’єктів газової інфраструктури по всій Україні, оскільки на сьогоднішній день природний газ у сільській місцевості - це запорука розвитку сільських населених пунктів, забезпечення достойного рівня життя їх мешканців, створення там нових робочих місць. Ці завдання поставлені Президентом і урядом, і компанія «Нафтогаз України» докладає максимум зусиль для їх швидкого і комплексного виконання».

 
Коментарі (0)