ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи підірвали залізничний міст в Луганській області

Терористи підірвали залізничний міст в Луганській області

Бойовики продовжують руйнувати інфраструктуру Донбасу. Зокрема, терористи підірвали залізничний міст в Попаснянському районі Луганської області.

На Луганщині бойовики підірвали залізничний міст. Про це на традиційному брифінгу у вівторок розповів речник АТО Андрій Лисенко.

«Бойовики систематично продовжують руйнувати Донбас. Поблизу селища Оріхове Попаснянського району Луганської області невідомі особи підірвали залізничний міст та колію на відстані двох кілометрів від нього», - сказав він. За його словами, рух потягів на даній ділянці залізниці призупинено.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Луганськ надходить близько 124 куб. м води на добу, що практично відповідає довоєнним показниками. Про це повідомив директор південного управління ОКП «Компанія «Луганськвода» Олександр Авершин. За його словами, працівникам підприємства вдалося подати воду в селища Велика Вергунка та Красний Яр, але через аварійну ситуацію фахівці були змушені тимчасово її відключити. На даний момент всі зусилля спрямовані на те, щоб оперативно ліквідувати пориви, усунути аварійну ситуацію і забезпечити селища водою. 
 
Коментарі (0)