ГоловнаВідеорепортажЕлектроенергетикаТЕС і ТЕЦ накопичили більше вугілля, ніж планували - Міненерго

ТЕС і ТЕЦ накопичили більше вугілля, ніж планували - Міненерго

Українські теплові електростанції та теплоелектроцентралі накопичили на 236 тисяч тонн більше вугілля, ніж передбачалося планом, а саме - понад 1 млн тонн, щоб успішно завершити опалювальний сезон
Українські теплові електростанції та теплоелектроцентралі накопичили на 236 тисяч тонн більше вугілля, ніж передбачалося планом, а саме - понад 1 млн тонн, щоб успішно завершити опалювальний сезон, про це повідомила пресслужба Мінестерства енергетики України, пише "Україна Комунальна".
 
"Українські ТЕС та ТЕЦ мають достатньо залишків вугілля на складах для успішного завершення опалювального сезону. Станом на кінець лютого 2024 року на складах об’єктів теплової генерації накопичено понад 1 мільйон тонн вугілля. Це на 236 тисяч тонн більше, ніж передбачалося графіком, затвердженим Міністерством енергетики України перед опалювальним сезоном 2023-2024 років", - говориться в повідомлені.
 
На кінець лютого державна компанія "Центренерго" накопичила на своїх складах на понад 161 тисячу тонн більше, ніж передбачалося графіком накопичення. 
 

У Міненерго вказали, що завдяки масштабній ремонтній кампанії в енергетиці до кінця 2023 року вдалося відновити та додати до енергосистеми понад 2,2 ГВт потужності. Станом на 2 березня в резерві 13 одиниць генеруючого обладнання ТЕС та ТЕЦ. 

 
Коментарі (0)